Hihnakäytös kurssi

Vetääkö koirasi hihnassa? Haukkuuko koirasi vastaantulijoille? Rähiseekö koirasi hihnassa toisille koirille? Tuntuuko ohittamistilanteet mahdottomilta? Nyt voit saada apua ongelmiin hihnakäytös kurssilla.

Kurssilla harjoitellaan; katsekontaktia, kontaktikävelyä, siedättämistä toisiin koiriin, kohtaamis- ja ohitusharjoituksia ihmisten, pyöräilijöiden ja toisten koirien kanssa… Kurssilla apuna käytetään koirien rauhoittavia signaaleja. Kurssin tavoitteena on tehdä hihnalenkkeilystä mukavampaa niin omistajalle kuin koirallekkin.

Kurssi on tarkoitettu vähintään 4 kk:n ikäisille koirille ja ohjaajille, jotka haluavat harjoitella hihnassa nätisti kulkemista. Kurssi sisältää kuusi harjoituskertaa (1h/krt). Ryhmäkoko kurssilla max 6 koiraa.

2 thoughts on “Hihnakäytös kurssi

 1. Teija Määttälä

  Vetääkö koirasi hihnassa? Haukkuuko koirasi vastaantulijoille? Rähiseekö koirasi hihnassa toisille koirille? Tuntuuko ohittamistilanteet mahdottomilta?

  Juuri nämä kaikki meidän koira osaa tehdä. Minulla on 3,5 vuotias Walking Jack Russell joka on kotioloissa perustottelevainen. Olemme käyneet pentukurssin ja harrastaneet yhden kesän agilityä, mutta tätä ongelmaa en saa kadotettua/opetettua. Taidot ei riitä. Hirveä rähinä lenkillä ohitustilanteissa. Onko teillä tulossa hihnankäytös kurssia lähi tulevaisuudessa?

  Vastaa
 2. Kaija Saastamoinen

  Hei koirani Tuikku on 2v, mitteli tyttönen ja on alkanut rähisemään ja haukkumaan lenkillä hihnan kanssa. Sille pitäisi tehdä jotain, jos lenkillä ei ole ketään näkyvissäkään alkaa haukkumaan vaan haukkumisen vuoksi jos vaan jossain vastaisi koira.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *