LUENTOPALVELUT

Koiran elekieli luento; luento koiran elekielestä ja sen tulkitsemisesta. Tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennon kesto 1 h 30 min. Sisältää luennon, kahvit ja materiaalin.

Koiran oppiminen ja kouluttaminen luento; luento koiran oppimiseen vaikuttavista tekijöistä ja koiran kouluttamisesta. Tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennon kesto 1 h 30 min. Sisältää luennon, kahvit ja materiaalin.

Kissan elekieli luento; luento kissan elekielestä ja sen tulkitsemisesta. Tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennon kesto 1 h 30 min. Sisältää luennon, kahvit ja materiaalin.

Kissan ongelmakäyttäytyminen luento; luento kissan ongelmakäyttäytymisestä sekä käytännön vinkkejä tilanteisiin. Tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luennon kesto 1 h 30 min. Sisältää luennon, kahvit ja materiaalin.

Koiran ensiapu luento + käytännön harjoituksia omilla koirilla; luennon aiheina mm.fysiologiset arvot, haavanhoito, tassusiteen teko, vatsanvaivat, silmä- ja korvaongelmat, myrkytykset, elvytys….. Tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Luento + käytännön harjoituksia omalla koiralla, kesto yhteensä 3 tuntia. Sisältää luennon, kahvit ja materiaalin.