Tottelevaisuuskurssit

Tottelevaisuuskurssi, ALO; tarkoitettu tottelevaisuuskokeiden alokas luokkaan tähtääville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan alokas luokan liikkeitä, pyritään kokeenomaisiin suorituksiin sekä pidetään epäviralliset toko kokeet. Videokuvaamme osan suorituksista mikäli osallistujat haluavat. Kurssi sisältää; viisi harjoituskertaa (1 h/krt) sekä epävirallisen toko kokeen. Ryhmäkoko kurssilla max 4 koiraa. Seuraava kurssi alkaa 23.6.2015, ilmoittautumiset 12.6 mennessä spostilla m.tiermas@luukku.com

Tottelevaisuuskurssi, AVO; tarkoitettu tottelevaisuuskokeiden avoimeen luokkaan tähtääville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan avoimen luokan liikkeitä, pyritään kokeenomaisiin suorituksiin sekä pidetään epäviralliset toko kokeet. Videokuvaamme osan suorituksista mikäli osallistujat haluavat. Kurssi sisältää; viisi harjoituskertaa (1 h/krt) sekä epävirallisen toko kokeen. Ryhmäkoko kurssilla max 4 koiraa.

BH-koe kurssi; tarkoitettu BH eli käyttäytymiskokeeseen tähtääville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan käyttäytymiskokeen liikkeitä, pyritään kokeenomaisiin suorituksiin sekä pidetään epävirallinen BH-koe. Videokuvaamme suorituksia mikäli osallistujat haluavat. Kurssi sisältää; viisi harjoituskertaa (1 h/krt) sekä epävirallisen BH- kokeen. Ryhmäkoko kurssilla max 4 koiraa.